Λιανική Τιμή: $17,95
Τιμή Μέλους: $17.25
(Όφελος: $0,70)
Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Πρώτα Βήματα στα Κινέζικα

Μέθοδος Εκμάθησης της Κινεζικής Γλώσσας για Αρχάριους
Περιγραφή

Γνωρίστε την κινεζική γλώσσα και τον κινεζικό πολιτισμό!

Μια απλή και ζωντανή μέθοδος που θα φέρει τα παιδιά σε πρώτη επαφή με τη γλώσσα που μιλιέται περισσότερο από όλες στη Γη! Θα γνωρίσουν ένα σύστημα επικοινωνίας με διαφορετικές ιδιότητες, τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, θα εξασκήσουν τα μυστικά ενός λαμπρού πολιτισμού! Σε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης, τα παιδιά καθοδηγεί ο θρυλικός Κινέζος ζωγράφος Μα Λιανγκ.

Στην πρωτοποριακή και συστηματική αυτή μέθοδο τα παιδιά:- Ακούν και επαναλαμβάνουν λέξεις και απλές φράσεις, χάρη στο CD, ώστε να αποκτήσουν σωστή προφορά στο βασικό λεξιλόγιο και στους μουσικούς τόνους της κινεζικής γλώσσας- Μαθαίνουν τους μουσικούς τόνους μέσα από τις κινήσεις του σώματος, ακολουθώντας τον Μα Λιανγκ όπως θα ακολουθούσαν τις οδηγίες ενός γυμναστή.- Μαθαίνουν τη σημασία των κινεζικών συμβόλων και πώς να τα γράφουν.- Ανακεφαλαιώνουν μέσα από ασκήσεις και επαναλήψεις όσα έχουν μάθει.- Πληροφορούνται για τον κινεζικό πολιτισμό και επισκέπτονται το Πεκίνο μέσα από σελίδες με πλούσια εικονογράφηση.

Δραστηριότητες:- Μαζέψτε και κολλήστε τα εισιτήρια που χρειάζονται για να επισκεφθείτε σημαντικά σημεία του Πεκίνου!- Μάθετε να τραγουδάτε τραγούδια στα κινεζικά!- Μάθετε τα κινεζικά σύμβολα με τη βοήθεια του ανάγλυφου πίνακα!

 

Χαρακτηριστικά
Κατηγορία: Ξένες Γλώσσες
Κωδικός: 11514
ISBN: 9789601633336
Βιβλιοδεσία: Μαλακό Εξώφυλλο
Σελίδες: 68
Ημερομηνία Έκδοσης: 2010
Εκδότης: Πατάκης
Εκδόθηκε στην: Ελλάδα
Μεταφραστής: Άγγελος Κοκολάκης
Γλώσσα: Ελληνικά