Λιανική Τιμή: $69,95
Τιμή Μέλους: $49.95
(Όφελος: $20,00)
Διαθέσιμο. Αποστολή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Ελληνικά για Σας Α2 Βιβλίο Μαθητή, Δίγλωσσο (Greek for you A2 Textbook, Bilingual)

Level: Intermediate
Περιγραφή

Η σειρά "Ελληνικά για σας" απευθύνεται σε όσους μαθαίνουν την ελληνική ως ξένη γλώσσα, ηλικίας 12 ετών και άνω, και μένουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Είναι ένα υλικό δίγλωσσο, ένας βοηθός για τον καθηγητή, αλλά κι ένας δάσκαλος στο σπίτι για τον αρχάριο μαθητή, εφόσον κάθε νέο φαινόμενο ή λέξη καθώς και τα παραγγέλματα που παρουσιάζονται, γίνονται αμέσως κατανοητά.
Πρέπει να γίνει σαφές ότι η διγλωσσία του εγχειριδίου δεν απαιτεί δίγλωσση διδασκαλία εκ μέρους του διδάσκοντος αλλά είναι απλώς και μόνο ένα ουσιαστικό βοήθημα, ιδιαιτέρως σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.
Η δυνατότητα αυτονομίας στη μάθηση χάρη στη διγλωσσία του υλικού, το CD και τις ασκήσεις e-learning είναι μια καινοτομία αυτής της σειράς.
Σχετικά με τη δημιουργία των επιπέδων Α1 & Α2, βασικός μας στόχος είναι η διδακτική ύλη να είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του ΚΕΓ (Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας του Υπουργείου Παιδείας) για τις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας Α1 & Α2, όπως αυτή έχει καθοριστεί και από το ΚΕΠΑΓ [Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες - CEFR (Common European Framework of Reference for Languages)].
Το εγχείρημα ήταν δύσκολο διότι τα όρια στον καθορισμό των επιπέδων Α1 & Α2 ήταν σε πολλά σημεία ασαφή. Έτσι κι εμείς δεν περιοριστήκαμε στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών Α1 & Α2, όπως έχει καθοριστεί από έναν και μόνο φορέα, αλλά επεκταθήκαμε και αντλήσαμε πληροφορίες, ιδέες και εμπειρίες από πανεπιστημιακούς φορείς, διδάσκοντες, πορίσματα συνεδρίων, δημοσιεύματα και βιβλιογραφία της διδακτικής των ζωντανών γλωσσών. Εκτός από τους εκπαιδευτικούς στόχους, όπως έχουν καθοριστεί για κάθε επίπεδο από το ΚΕΓ, λάβαμε υπόψη μας το Αναλυτικό πρόγραμμα για τη διδασκαλία της νέας ελληνικής ως ξένης γλώσσας σε ενηλίκους του Διατμηματικού προγράμματος της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο ήταν πολύτιμο στην εκπόνηση του έργου μας.
Καθοριστικά για το τελικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η πολυετής πείρα όλων των εταίρων στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως ξένης, η εμπειρία της NEOHEL στη συγγραφή προγενέστερων εγχειριδίων εκμάθησης ελληνικών και ιδιαιτέρως τα συμπεράσματα της εφαρμογής του υλικού "Ελληνικά για σας" από όλους τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Χαρακτηριστικά
Κατηγορία: Για Ενήλικους
Κωδικός: 12409
ISBN: 9789607307798
Βιβλιοδεσία: Paperback
Σελίδες: 368
Εκδότης: NeoHel
Ημερομηνία Έκδοσης: 2017
Εκδόθηκε στην: Ελλάδα
Γλώσσα: English, Greek